Heeft u hem al zien staan?

En wat een timing! Tegelijk met de aftrap van de start verkoop van de 18 woningen is het bouwbord geplaatst! Heeft u hem al zien staan?

 

De verkoop is gestart!

Heeft u de start verkoop van Moerboom gemist? Geen nood, we hebben online ook alles voor u klaargezet! 

Via deze website kunt u de informatie downloaden. Zoals de brochure, de prijslijst en de verkooptekeningen. Helaas zijn de hapjes en drankjes niet te downloaden maar met een beetje inlevingsvermogen lukt het vast om die erbij te halen! 

 


Start verkoop in Gemeenschapshuis De Wilg op 20 december 2023

 

Ontdek hoe duurzaam uw woning straks wordt!
Alle nieuwbouwwoningen ontvangen een Groenlabel. Dat betekent niet alleen dat de woningen voldoen aan aanvullende duurzaamheidseisen maar ook dat er bijbehorende gunstige financieringsmogelijkheden voor u mogelijk zijn. Onze financieel adviseurs kunnen bovendien informatie verstrekken over de grensverlegging van de Nederlandse Hypotheek Garantie (NHG), eveneens gunstig voor de financiering van uw nieuwbouwwoning. Mocht u nieuwsgierig zijn naar deze mogelijkheden neem dan contact op met Makelaardij Twan poels via telefoon: 0485-319220 of via e-mail: nieuwbouw@twanpoels.nl.

Goed voorbereid van start
De definitieve verkoop is gestart, om uw inschrijving compleet te maken kunt u vrijblijvend de volgende stappen ondernemen:

Maak uw financiële situatie inzichtelijk, zodat u weet of een woning van Moerboom binnen uw budget past. Indien u wilt kopen met voorbehoud van financiering dan is het slim om alvast een financiële check uit te laten voeren. Tijdens de start verkoop zijn er ook hypotheekadviseurs aanwezig of vraag uw eigen financieel adviseur naar de mogelijkheden;

  • Noteer 8 januari 2024, 17:00 uur alvast in de agenda. Dit is de sluitingsdatum voor de definitieve inschrijving voor één van de woningen;
  • 9 januari 2024 zal de toewijzing plaatsvinden;
  • Reserveer vanaf 10 januari 2024 een afspraak in uw agenda voor een persoonlijk gesprek op het kantoor van Makelaardij Twan Poels, Stationsplein 86 – 88 te Cuijk

Heeft u uw keuze gemaakt?
Als u de brochure doorgenomen hebt en na de nodige afwegingen weet welke woning u wilt kopen kunt u, via deze website of aan Makelaardij Twan Poels uw definitieve woningkeuze doorgeven. Dit kan tot maandag 8 januari 2024 om 17:00 uur, daarna sluit de inschrijvingsperiode.

Verkoop en meer informatie:
Voor meer informatie over de verkoop van deze woningen kunt u zich wenden tot Makelaardij Twan Poels via telefoonnummer 0485-319220 of door een e-mail te sturen naar nieuwbouw@twanpoels.nl.

Tot snel!

Projectteam Moerboom
Robert Hellings – Cedrus Vastgoed Ontwikkeling B.V. 
Freek Schoones – ECC Build B.V. 
Joris-Jan Oosterhout – Aannemersbedrijf Jan Oosterhout B.V. 
Erwin Kersten – Makelaardij Twan Poels